OVERSaartje (moeder) is een lieve zorgzame Rhodesian Ridgeback teef die bekend staat om haar inlevende vermogen, doorzettingsvermogen en speelsheid.

Ze is attent en lief naar haar omgeving, pups en andere honden maar weet duidelijk haar plek in de roedel te markeren.


Aslan (vader) is een ruwe bolster maar blankepit type. Groots in zijn formaat, goed sullig naar kinderen en zijn omgeving maar wel attent en waaks indien het nodig is wat bij ons in het buitengebied en de boerderij een absolute pré is. Daarbij zijn beide dieren sensitief en weten ze ook goed aan te geven als er bijvoorbeeld iets aan de hand is met de andere boerderijdieren.


Uit de nakomelingen van deze combinatie komen erg fijne honden voort. Attente, zorgzame, lieve en no-nonsenshonden. Honden die respect hebben voor hun omgeving en dit goed latenweten. Ze weten hun waardering goed te uiten en doordat ze metkinderen opgroeien tot ze het nest mogen verlaten zijn ze daar heelproactief en lief naar.


Van de pups die eerder uit deze combinatie het leven hebben gezien zijn ze in verschillende woon/leefsituaties terecht gekomen, daar gedijen ze allemaal goed bij, mits er bewust omgegaan wordt met de aanschaf, keuze voor het ras en ze onderdeel van de familie/ het gezin kunnen vormen.


Past bovenstaand profiel van onze pups bij u, neem dan gerust contact op. Per telefoon is dit het meest praktisch

Bezichtiging van de pups kan ook in de omgeving Breda.